Focused african business man in headphones writing notes in notebook watching webinar video course, serious black male student looking at laptop listening lecture study online on computer e learning

Lisälaitteet

Kuulokojeidesi kanssa voi käyttää erilaisia lisälaitteita, kuten TV Connector ja PartnerMic. Tässä on muutamia lyhyitä ohjevideoita kuulokojeiden ja lisälaitteiden liittämiseen.

Katso ja opi

Seuraavissa lyhyissä videoissa opastetaan, kuinka laite otetaan käyttöön.

iPhone

Käytätkö iPhonea? Näistä lyhyistä iPhone-käyttäjille tarkoitetuista videoista voit katsoa, kuinka kuulokojeet liitetään mobiililaitteeseen.

Android-älypuhelimet

Käytätkö Android-älypuhelinta? Näistä lyhyistä Android-käyttäjille tarkoitetuista videoista voit katsoa, kuinka kuulokojeet liitetään mobiililaitteeseen.

myPhonak

Kuulokojeissasi voi käyttää useita erilaisia sovellusominaisuuksia. Seuraavissa lyhyissä videoissa opastetaan, kuinka sovellus yhdistetään kuulokojeisiisi.

Roger-mikrofonit

Kuulokojeidesi kanssa voi käyttää erilaisia lisälaitteita, kuten RogerOn, Roger NeckLoop ja Roger Select.

Käsittely

Seuraavissa lyhyissä videoissa opastetaan, kuinka voit huolehtia kuulokojeistasi kotona.